Atlete ACBC Biomilan White+ Black 201

Original price was: L13.990,00.Current price is: L4.190,00.

Përshkrimi

Atlete ACBC Biomilan White+ Black 201

  • Materiale 100% vegane dhe rezistente
  • Pjesa e siperme eshte ne VeganBase
  • Shtrojat/sholla ne poliester te ricikluar
  • Ngjyra e bardhe me detaje te zeza

Përshkrimi

Atlete ACBC Biomilan White+ Black 201

BioMilan eshte nje atlete e perditshme e bere nga

materiale 100% Vegane dhe rezistente

Pjesa e siperme eshte ne VeganBase dhe rreshtimi permban materiale te ricikluara pas konsumit.

Tabani dhe shtroja jane bere nga materiale te ricikluara para konsumatorit.

Karakteristikat:

– Pjesa e  siperme ne bazen vegane

– Shtrojat/sholla ne poliester te ricikluar

– Sholle e jashtme ne EVA

– Lidhet me lidhese ne pambuk

– Shtoje ne flete poliesteri te ricikluar dhe shtrat me shkume PU te ricikluar

Udhezimet e pastrimit

1. Pastroni materialin e siperm me nje lecke te lagur.

Ne rastin e njollave te forta, mund t’i pastroni nen uje te rrjedhshem

duke perdorur nje furçe te bueë ose nje lecke te njomur me sapun

Me pas shpelajeni, dhe lerini kepucet te thahen ne nje vend me hije.

2. Nese balta eshte thare, fillimisht fshijeni me furçe dhe nese kjo nuk mjafton,

fshijeni me nje lecke siç pershkruhet me pare.

3. Mos i lani ne lavatriçe.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Atlete ACBC Biomilan White+ Black 201”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0