Varese Argjendi Elika ELKSLVR2153 Multicolor

Original price was: L1.990,00.Current price is: L1.390,00.

Përshkrimi

Varese Argjendi Elika ELKSLVR2153 Multicolor

  • ARGJEND 100% 925 STERLING
  • Rodium rezistent ndaj njollosjes dhe anti-alergjik
  • Madhësia: 43 cm
  • Pesha e produktit: 1,1 gr

Përshkrimi

 

Varese Argjendi Elika ELKSLVR2153 Multicolor

ARGJEND 100% 925 STERLING

Rodium rezistent ndaj njollosjes dhe anti-alergjik

Madhësia: 43 cm

Pesha e produktit: 1,1 gr

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Varese Argjendi Elika ELKSLVR2153 Multicolor”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0