Bokse Rhythmus White Shark 2.0 GSP-602 Rhythmus 6W

Original price was: L2.490,00.Current price is: L2.190,00.

Bokse Rhythmus White Shark 2.0 modeli GSP-602 Rhythmus

Me sistem fuqie RMS 6W ne total ku secili prej tyre eshte 3W qe japin cilesi ne vidio,muzike dhe lojra

3 altoparlantet e pare jane te mbyllur me nje mbyllje druri qe japin ze te fuqishem ne çdo situate

Bokse Rhythmus White Shark 2.0 modeli GSP-602 Rhythmus

Me sistem fuqie RMS 6W ne total ku secili prej tyre eshte 3W qe japin cilesi ne vidio,muzike dhe lojra

3 altoparlantet e pare jane te mbyllur me nje mbyllje druri qe japin ze te fuqishem ne çdo situate

Kompatibil me kompjuter, mp3 , televizorë, DVD duke perfshire edhe burime te tjera audio me kapacitet 3.5 mm

Lloji i mikrofonit eshte 2.0 Stereo ku raporti  S / N eshte  ≥60dB

Frekuencat jane  90Hz – 20KHz dhe fuqia e USB eshte 5V

Permasat jane 98 x 78 x 140 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bokse Rhythmus White Shark 2.0 GSP-602 Rhythmus 6W”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0