Router XIAOMI MI 4C

Original price was: L3.290,00.Current price is: L2.990,00.

Përshkrimi

Router XAOMI MI 4C WIRELESS 

  • Shperndares interneti me 4 antena te jashtme
  • Kapacitet 64 GB per sinjal te fuqishem
  • Me shpejtesi 300 Mbps

Out of stock

Përshkrimi

Router XAOMI MI 4C WIRELESS

Router interneti me 4 antena qe kapin sinjale ne te gjitha drejtimet

Shijoni nje eksperience te shpejte, te fuqishme me sinjal te forte

4 antena te jashtme per transmetim, sinjal te fuqishem dhe mbulim te gjere

Te 4 antenat e jashtme kapin nje sinjal 5 dBi per te permiresuar efektivisht kapjen dhe transmetimin e sinjalit

Permiresoni performancen e transmetimit dhe perdoreni ne mjedise te ndryshme

Kapacitet 64 GB per perpunim te shpejte

Me transmetim te qendrueshem te te dhenave

Siguroni transmetim pa probleme te sinjaleve ne shume pajisje inteligjente

Akses me i shpejte ne internet

Kryeni konfigurimin dhe shijoni nje pervoje me te qete duke luajtur lojera, duke pare video apo duke shfletuar ne web

Nje pajisje qe mundeson rritje per mbulim me te gjere rrjeti

Garanci me e madhe per shpejtesi interneti

Routeri i internetit Mi 4C do ju njoftoje sapo nje pajisje e re lidhet me internetin dhe po perdor sinjalet tuaja wi-fi

Sapo routeri te detektoje nje pajisje te dyshimte, ne varesi te nivelit te sigurise routeri do te bllokoje lidhjen

Optimizimi i Wi-Fi

Hapni aplikacionin Mi Wi-Fi, dhe mjafton te klikoni Wi-Fi Optimisation per te monitoruar dhe optimizuar automatikisht Wi-Fi ne shume dimensione

Menaxhoni ne distance rrjetin ne shtepine tuaj

Perdorni aplikacionin Mi Wi-Fi per te kontrolluar statusin e rrjetit tuaj te shtepise dhe kur nuk jeni ne shtepi

Dizajn i thjeshte, praktik per cdo shtepi

Me dizajn gjeometrik ne pamje mat

Vendoset lehtesisht ne cdo dhome, ze pak vend dhe ofron

Instalim i shpejte dhe i lehte ne 3 hapa:

1. Lidhni fishen e energjise dhe te rrjetit me routerin

2. Kerkoni per rrjetin wireless “Xiaomi_XXXX” pa password

3. Identifikohuni nepermjet aplikacionit apo ne Google dhe perfundoni konfigurimin e passwordit

Specifikat:

Me shpejtesi 300 Mbps dhe me 4 antena 5 dBi te cilat sigurojne nje mbulim teper te madh te shtepise apo biznesit tuaj

Sinjal i permiresuar i cili rrit ndjeshem forcen, dhe stabilitetin e sinjalit pa lidhje

Instalim dhe konfigurim teper i thjeshte,ne 3 hapa

2 porta LAN d10 / 100Mbps

Frekuenca 2.4 – 2.4835GHz

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Router XIAOMI MI 4C”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0