Tastier Dhe Maus APACHE 2 GMK1901 WHITE SHARK

Original price was: L3.790,00.Current price is: L3.490,00.

Përshkrimi

  • SET 2 ne 1 Tastier dhe Maus Apache White Shark

Përshkrimi

SET 2 ne 1 Tastier dhe Maus Apache White Shark

1.Tastiere

Dizanj perfekt me drita te ndryshme duke krijuar nje mini ylber mbi taste

Vjen ne version amaerikan me 104 taste te vendosuara me funksione te ndryshme

Qendrueshmeri ne levizje fale pllakes metalike si dhe vendit te krijuar enkas per smartphone

Ideale per te luajtur lojrat tuaja te preferuara

Pershtatet me Windows XP/ Vista / 7/ 8/ 10 i MacOS

Celesi per lojrat ka deri ne 10.000.000 klikime si jetegjatesi

Tastat do te ngjyrosen ne ngjyra te ndryshme duke krijuar nje mini ylber

Permasat jane 481 x 176 x 33 mm

2. Maus 

Ideal per lojra me nje rreze optike te avancuar qe shkon deri ne 3200 Dpi

Dizanj unik 6D dhe me 6 butona per saktesi gjate lojrave tuaja qe krijon sensorin Sunplus 704

Fale butonit DPI mundësohet kalimi i lehte midis DPI 800/1600/2400/3200 DPI

I pershtatshem per 98SE/ 2000/ XP/ Vista/ 7/ 8/ 10 i Mac OS

Instalohet lehtesisht ne PC ose laptopin tuaj me ane te fishes lishese USB 2.0

Rezolucioni i mouse eshte 800/ 1600/ 2400/ 3200 DPI

Çelesi i ndezjes ndriçon me disa ngjyra si: te bardhe, te verdhe, portokalli, te kuqe, roze, vjollce dhe blu

Gjatesia e kabullit eshte 1.5 meter

Permasat jane 132 x 72 x 35 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tastier Dhe Maus APACHE 2 GMK1901 WHITE SHARK”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0