Tastiere Trust Wired, Ziva GXT, Rainbow LED, Black

Original price was: L3.990,00.Current price is: L2.990,00.

Përshkrimi

Tastiere Trust Wired, Ziva GXT, Rainbow LED, Black

Tastierë me  me ndriçim LED Ndriçim shumëngjyrësh LED ylber

Me efekt të ndricimit dhe me efektin e  të frymëmarrjes ne ndricim

Out of stock

Përshkrimi

Tastiere Trust Wired, Ziva GXT, Rainbow LED, Black

Tastierë me  me ndriçim LED Ndriçim shumëngjyrësh LED ylber

Me efekt të ndricimit dhe me efektin e  të frymëmarrjes ne ndricim

Dizajn i fortë me konstruksion rezistent ndaj derdhjes 12 çelësa multimedialë me qasje të drejtpërdrejtë për kontroll të shpejtë

Modaliteti i veçantë i lojërave për të çaktivizuar tastin e Windows

 

Specifikat

MarkaTrust

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tastiere Trust Wired, Ziva GXT, Rainbow LED, Black”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0