HERMES

Original price was: L991,00.Current price is: L871,00.

Krem këmbësh ideal për të përftuar një efekt freskues dhe rigjenerues. I jep lëkurës butësi dhe falë pranisë së një përzierje vajrash esencialë ndihmon në trajtimin e erës së keqe.Produkt i përshtatshëm për veganët, i realizuar pa substanca me origjinë shtazore.

Krem këmbësh ideal për të përftuar një efekt freskues dhe rigjenerues. I jep lëkurës butësi dhe falë pranisë së një përzierje vajrash esencialë ndihmon në trajtimin e erës së keqe.Produkt i përshtatshëm për veganët, i realizuar pa substanca me origjinë shtazore.

Aplikojeni në këmbë derisa të përthithet plotësisht. Riaplikojeni sa herë që e ndieni të nevojshme.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “HERMES”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0