KREM ANTI CELULIT

Original price was: L3.613,00.Current price is: L3.103,00.

Krem me absorbim te shpejte specifik per te kryer nje veprim zvogelues dhe te shpejte, te perqendruar ne yndyren e barkut, kofsheve dhe zonave te veshtira dhe me celulit.
Pa paraben, SLS, Petrolates dhe ngjyrues sintetike

Krem me absorbim te shpejte specifik per te kryer nje veprim zvogelues dhe te shpejte, te perqendruar ne yndyren e barkut, kofsheve dhe zonave te veshtira dhe me celulit.
Pa paraben, SLS, Petrolates dhe ngjyrues sintetike

Aplikoni dy here ne dite nje sasi te mjaftueshme te produktit ne bark dhe ne kofshe per te pakten 3 jave dhe masazhoni me levizje rrethore deri ne perthithjen e plote. Nje aplikim i rregullt dhe i vazhdueshem edhe pas perfundimit te trajtimit do t’ju ndihmoje te mbani formen e perftuar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KREM ANTI CELULIT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0