REINATURE – SPRAY

Original price was: L1.488,00.Current price is: L1.308,00.

TONIK FYTYRE IDEAL PËR LËKURË TË PAPASTËR
Tonik fytyre i krijuar për t’i dhënë një pamje mat lëkurës me tendencë të sebumit të tepërt dhe të papastër. I pasuruar me uthull balsamike dhe vitaminë PP, përbërës aktivë ushqyes dhe qetësues, me ekstrakt jamballi dhe ujë aktiv të rrushit të kuq, që japin një veprim sebo-balancues dhe astringent, shumë i dobishëm për të dhënë një pamje opake.

TONIK FYTYRE IDEAL PËR LËKURË TË PAPASTËR
Tonik fytyre i krijuar për t’i dhënë një pamje mat lëkurës me tendencë të sebumit të tepërt dhe të papastër. I pasuruar me uthull balsamike dhe vitaminë PP, përbërës aktivë ushqyes dhe qetësues, me ekstrakt jamballi dhe ujë aktiv të rrushit të kuq, që japin një veprim sebo-balancues dhe astringent, shumë i dobishëm për të dhënë një pamje opake.
PËRMBAN
Uthull balsamike
Vitamina PP (Niacinamide)
Ekstrakt jamballi
Ujë aktiv i rrushit të kuq
Produkt i përshtatshëm për veganët, i realizuar pa substanca me origjinë shtazore.

Aplikojeni tonikun, në mëngjes dhe në mbrëmje, në lëkurë të pastruar me një copë pambuku, duke fërkuar lehtë fytyrën dhe qafën ose direkt me duar, duke u kujdesur që të shmangni zonën e syve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “REINATURE – SPRAY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0