SABANA

Original price was: L1.364,00.Current price is: L1.214,00.

Sapun i lëngshëm i krijuar për të larë dhe pastruar duart, me një përzierje vajrash esencialë, si vaji i pemës së çajit, balsami i limonit dhe trumza e bardhë, përbërës që ndihmojnë për një lëkurë të pastër, të freskët dhe të hidratuar.
Produkt i përshtatshëm për veganët, i realizuar pa substanca me origjinë shtazore.

Sapun i lëngshëm i krijuar për të larë dhe pastruar duart, me një përzierje vajrash esencialë, si vaji i pemës së çajit, balsami i limonit dhe trumza e bardhë, përbërës që ndihmojnë për një lëkurë të pastër, të freskët dhe të hidratuar.
Produkt i përshtatshëm për veganët, i realizuar pa substanca me origjinë shtazore.

Lagni duart, aplikoni një sasi sapuni të mjaftueshëm për të mbuluar të gjithë sipërfaqen, fërkojini mirë për të paktën 20 sekonda me lëvizje rrethore. Shpëlani duart me ujë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SABANA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0