COVER CONCEALER N.3

Original price was: L1.512,00.Current price is: L1.332,00.

Cover Concealer n.3

Korrektues i veçantë për çngjyrosjen, me mbulim të lartë, mund të lehtësohet me pak krem hidratues për një efekt më të lehtë ose të përdoren siç janë për një efekt të vërtete dhe të plotë kamuflazhi.

 

Cover Concealer n.3

Korrektues i veçantë për çngjyrosjen, me mbulim të lartë, mund të lehtësohet me pak krem hidratues për një efekt më të lehtë ose të përdoren siç janë për një efekt të vërtete dhe të plotë kamuflazhi.

Në tre ngjyra për të zgjidhur të gjitha llojet e çngjyrosjeve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “COVER CONCEALER N.3”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0