PLUS KREM DHE BISKOTE ME GANODERMA

Original price was: L4.146,00.Current price is: L3.606,00.

SNEP PLUS TË NDIHMON REALISHT NË OBJEKTIVIN E KONTROLLIT TË PESHËS SË TRUPIT DHE TË NDIHMON TË KESH NJË EFIKASITET MË TË MIRË PSIKO-FIZIK TË PËRGJITHSHËM.

Perziejme 2 luge gjelle (26 g) ose 2 qese (26 g) me 250 ml qumesht pjeserisht te skremuar.
Cdo porcion permban 235,66 kcal.

Zevendesimi i dy vakteve kryesore te dites, pjese e nje diete me pak kalori me zevendesues vakti ndihmon ne humbjen e peshes. Zevendesimi i nje vakti kryesor te dites, pjese e nje diete me pak kalori dhe me zevendesues vakti, ndihmon ne mbajtjen e peshes se duhur pas humbjes se peshes.
Keshillohet perdorimi i ketij produkti si pjese e nje diete te balancuar, e kombinuar me nje stil te shendetshem jetese. Produkti eshte i konceptuar per te qene i kombinuar me nje diete kalorike, e cila duhet te perfshije perdorimin e produkteve te tjera ushqyese dhe aktivitetin e rregullt fizik. Eshte i nevojshem perdorimi ne sasine e duhur te lengjeve dhe e rendesishme ndjekja e menyres se perdorimit.

Gjithnjë e më shpesh i nënshtrohemi ritmeve frenetike dhe stresues në jetën së përditshme, duke mos i kushtuar vëmendje e kohë ushqyerjes së mirë dhe qëndrimit në formë, duke bërë që shumë njerëz të kenë një peshë trupore shumë të lartë.
Për të përftuar një kombinim optimal të lëndëve ushqyese, nevojitet një dietë e ekuilibruar, e pasur me perime, fruta, drithëra, produkte të qumshtit dhe peshk. Megjithatë, shumë persona përfundojnë shpesh duke ndjekur një regjim ushqimor jo të përshtatshëm dhe që nuk ofron sasinë ideale ditore të lëndëve ushqyese.
Për këtë arsye kemi krijuar SNEP PLUS, vaktin zëvendësues që ndihmon me kontrollin e peshës dhe të qëndruarit në formë, duke ofruar sasinë e lëndëve të shëndetshme ushqyese për një mirëqënie psiko-fizike që zgjat në kohë.
Për të mbajtur nën kontroll dhe për të humbur peshën është i domosdoshëm një regjim ushqimor i shëndetshëm dhe i ekuilibruar.
Zëvendësuesi ynë i vaktit SNEP PLUS të ndihmon në kufizimin e sasisë së kalorive duke të të ofruar njëkohësisht vitamina, minerale esenciale, fibra, karbohidrate dhe proteina të cilësisë së lartë.
Burrat dhe gratë që dëshirojnë të humbasin peshë dhe të qëndrojnë në formë gjatë, gjejnë një aleat shumë efikas në SNEP PLUS. Ushqimet e shëndetshme dhe të ekuilibruara të kombinuara me një stil jetese po aq të shëndetshëm, jo sedentar është më e mira që mund t’i ofrojmë organizmit tonë për të qëndruar të shëndetshëm.
Pse të përdorësh SNEP PLUS:
Përmban vetëm dhe ekskluzivisht përbërës cilësorë të CERTIFIKUAR.
Përmban përbërës 100% natyralë.
Përbërësit e tij nuk vijnë nga kulturat OMGJ.
SNEP PLUS TË NDIHMON REALISHT NË OBJEKTIVIN E KONTROLLIT TË PESHËS SË TRUPIT DHE TË NDIHMON TË KESH NJË EFIKASITET MË TË MIRË PSIKO-FIZIK TË PËRGJITHSHËM.

Perziejme 2 luge gjelle (26 g) ose 2 qese (26 g) me 250 ml qumesht pjeserisht te skremuar.
Cdo porcion permban 235,66 kcal.

Zevendesimi i dy vakteve kryesore te dites, pjese e nje diete me pak kalori me zevendesues vakti ndihmon ne humbjen e peshes. Zevendesimi i nje vakti kryesor te dites, pjese e nje diete me pak kalori dhe me zevendesues vakti, ndihmon ne mbajtjen e peshes se duhur pas humbjes se peshes.
Keshillohet perdorimi i ketij produkti si pjese e nje diete te balancuar, e kombinuar me nje stil te shendetshem jetese. Produkti eshte i konceptuar per te qene i kombinuar me nje diete kalorike, e cila duhet te perfshije perdorimin e produkteve te tjera ushqyese dhe aktivitetin e rregullt fizik. Eshte i nevojshem perdorimi ne sasine e duhur te lengjeve dhe e rendesishme ndjekja e menyres se perdorimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “PLUS KREM DHE BISKOTE ME GANODERMA”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0