OLIVOX 40 2 SHISHE PREJ 1 LT

Original price was: L5.367,00.Current price is: L4.737,00.

Rozmarina: funskion tretes; funksion i melcise, eliminim i gazrave te aparatit tretes; antioksidant; normalizim i aparatit kardiovaskular
Ulliri: metabolizmi i karbohidrateve dhe lipideve; qarkullim normal i gjakut; normalizimi i presionit te gjakut; antioksidant
Kurkuma

Per perdorimin e duhur ushqimor, keshillohet marrja e 50 ml te produktit, dy here ne dite

Rozmarina: funskion tretes; funksion i melcise, eliminim i gazrave te aparatit tretes; antioksidant; normalizim i aparatit kardiovaskular
Ulliri: metabolizmi i karbohidrateve dhe lipideve; qarkullim normal i gjakut; normalizimi i presionit te gjakut; antioksidant
Kurkuma

Per perdorimin e duhur ushqimor, keshillohet marrja e 50 ml te produktit, dy here ne dite

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “OLIVOX 40 2 SHISHE PREJ 1 LT”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0