VINCÌ

Original price was: L4.357,00.Current price is: L3.670,00.

Suplement dietik me bazë vitamine C dhe flavonoide nga agrumet me ekstrakte bimore.Vitamina C: kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të enëve të gjakut, kockave dhe lëkurës; ndihmon metabolizmin e energjisë fiziologjike dhe reduktimin e lodhjes; kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.

Suplement dietik me bazë vitamine C dhe flavonoide nga agrumet me ekstrakte bimore.Vitamina C: kontribuon në formimin normal të kolagjenit për funksionimin normal të enëve të gjakut, kockave dhe lëkurës; ndihmon metabolizmin e energjisë fiziologjike dhe reduktimin e lodhjes; kontribuon në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ.
Rrushi: ndihmon funksionalitetin e mikroqarkullimit (rëndesës së këmbëve) dhe sistemit kardiovaskular, si dhe ka aktivitet antioksidues.
Acerola: promovon mbrojtjen natyrore të trupit dhe ka një veprim mbështetës, restaurues dhe antioksidues.
Boronica e zezë: ndihmon funksionalitetin e mikroqarkullimit (rëndesës së këmbëve); ka aktivitet antioksidues; promovon mirëqenien e syve.
Emblica: ndihmon metabolizmin e karbohidrateve; ka veprim antioksidues dhe tonik-adaptogjen.
Piper i zi: kontribuon në funksionimin e rregullt të sistemit kardiovaskular; ka veprim antioksidues.

1 kapsule ne dite me uje te bollshem.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VINCÌ”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0