Baba i pasur baba i varfër 1

Original price was: L1.690,00.Current price is: L1.290,00.

Përshkrimi

“Baba i pasur baba i varfër” është një pikë fillestare për secilin që dëshiron të marrë kontroll mbi të ardhmen e tij financiare

Përshkrimi

“Baba i pasur baba i varfër” do tua rrëzojë mitin se keni nevojë për të ardhura më të mëdha për tu bërë i pasur;

Ta sfidojë besimin se shtëpia juaj është burimi financiar;

T’u tregojë prindërve përse ata nuk mund të mbështeten në sistemin shkollor për të mësuar fëmijët e tyre rreth parasë

T’iu mësojë si ti harxhoni burimet dhe shpenzimet financiare;

T’iu mësojë si ti mësoni fëmijët tuaj me paratë që të jeni më të sukseshëm financiarisht në të ardhmen.

Robert Kiyosaki është një biznesmen, investitor, autor librash dhe mësues. Ai i mëson njerëzit që të bëhen milionerë. Për këtë arsye ata e quajnë mësues shkolle për milionerë…

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Baba i pasur baba i varfër 1”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0