USHTRIME TE ZGJIDHURA KIMIE

Original price was: L1.990,00.Current price is: L1.590,00.

Ky është një ebook me 120 ushtrime të ndryshme në lëndën e kimisë.

Ky është një ebook me 120 ushtrime të ndryshme në lëndën e kimisë.
⏩️Ushtrimet përfshijnë kapitujt si; Termodinamika, Ekuilibri kimik, Stekiometria, Kimia analitike dhe Kimia organike.
⏩️Është në gjuhën angleze.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “USHTRIME TE ZGJIDHURA KIMIE”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0