Dks Cante Shkolle Must 33X25X47Cm Me 4 Xhepa 2N1 E Zeze/Kuqe

Original price was: L8.490,00.Current price is: L6.490,00.

Përshkrimi

Cante shpine 2 ne 1, per djem. Me 4 xhepa me zinxhir.

Mund te perdoret ne 2 menyra te ndryshme dhe te ndahet. Nga nje cante e madhe ndahet ne 2 canta te tjera te vogla, per perdorim sipas nevojes.

Permasa: 47x25x33 cm

Ka rripa te rregullueshem dhe pjesen prapa te bute per te qene sa me praktike dhe e rehatshme per shpinen e femijeve.

Përshkrimi

 

Cante shpine 2 ne 1, per djem. Me 4 xhepa me zinxhir.

Mund te perdoret ne 2 menyra te ndryshme dhe te ndahet. Nga nje cante e madhe ndahet ne 2 canta te tjera te vogla, per perdorim sipas nevojes.

Permasa: 47x25x33 cm

Ka rripa te rregullueshem dhe pjesen prapa te bute per te qene sa me praktike dhe e rehatshme per shpinen e femijeve.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dks Cante Shkolle Must 33X25X47Cm Me 4 Xhepa 2N1 E Zeze/Kuqe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0