Cante Shkolle+Ushqimi+Portofol

Original price was: L3.990,00.Current price is: L3.250,00.

Përshkrimi

Set cante per djem me dizajn futboll.

Set permban canten e madhe, nje cante ushqimi dhe kulete per mjete.

Canta e madhe ka tre xhepa me zinxhir. Xhepa te vegjel te brendshem per te mbajtur sa me te organizuar librat dhe mjetet dhe tablet/laptop. Me 2 xhepa anesore me llastik.

Permasat:

Canta e madhe: 43x30x17 cm

Canta e ushqimit: 25x12x18 cm

Kuleta: 21 cm

Out of stock

Përshkrimi

 

Set cante per djem me dizajn futboll.

Set permban canten e madhe, nje cante ushqimi dhe kulete per mjete.

Canta e madhe ka tre xhepa me zinxhir. Xhepa te vegjel te brendshem per te mbajtur sa me te organizuar librat dhe mjetet dhe tablet/laptop. Me 2 xhepa anesore me llastik.

Permasat:

Canta e madhe: 43x30x17 cm

Canta e ushqimit: 25x12x18 cm

Kuleta: 21 cm

a rripa te rregullueshem dhe forme ergonomike per te qene sa me e rehatshme dhe praktike per shpinen.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Cante Shkolle+Ushqimi+Portofol”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0