Mendo Përtej Së Bukurës

Original price was: L120.000,00.Current price is: L7.500,00.

PËRMBAJTJA

●TË NJOHIM ÇFARË ËSHTË KOZMETIKA NATYRALE.
●TË NJOHIM PRODUKTET NATYRALE DHE KLASIFIKIMIN E TYRE.
●KRIJIMI I 6 RECETAVE MË TË SUKSESSHME, TË CILAT DO TJU SHËRBEJNË SI PIKËNISJE E NJË BIZNESI.
●TE RRITIM VETBESIMIN DHE PRODUKTIVITETIN.
●TË QËNDROJMË TË MOTIVUAR PËR VETE, BIZNESIN DHE FAMILJEN.

PËRMBAJTJA

●TË NJOHIM ÇFARË ËSHTË KOZMETIKA NATYRALE.
●TË NJOHIM PRODUKTET NATYRALE DHE KLASIFIKIMIN E TYRE.
●KRIJIMI I 6 RECETAVE MË TË SUKSESSHME, TË CILAT DO TJU SHËRBEJNË SI PIKËNISJE E NJË BIZNESI.
●TE RRITIM VETBESIMIN DHE PRODUKTIVITETIN.
●TË QËNDROJMË TË MOTIVUAR PËR VETE, BIZNESIN DHE FAMILJEN.

QËLLIMET TRAJNIMIT:

●TË KRIJOJ NJË IMPAKT DHE TË PËRCJELL VLERA PËR RËNDËSINË E PËRDORIMIT TË PRODUKTEVE HOMEMADE.
●TË FUQIZOJ MENTALISHT FEMRAT PËR TË RRITUR VETBESIMIN DHE PËR TU BËRË TË PANDALSHME.

ZHVILLIMI: 2 ORË/JAVË

VENDI I ZHVILLIMIT: ZOOM ME KLASA LIVE.

PUNOI: KRISTIANA CAPO

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Mendo Përtej Së Bukurës”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0