Trajnimi “AMABUSINESS”

Original price was: L200.000,00.Current price is: L20.000,00.

Për të gjithë ata që dëshirojnë të hapin një dyqan brenda një platforme gjigande siç është Amazoni.

  • Nëse dëshironi të dini më tepër sesi funksionon një dyqan brenda Amazonit ky është Trajnimi i duhur.
  • Nëse dëshiron të kesh të ardhura mujore mbi 500€ atëherë ky është trajnimi i duhur.
  • Nëse do të nisësh një biznes me vetëm 39€ kosto mujore pa asnjë lloj shpenzimi tjetër, ky është trajnimi i duhur;

Për të gjithë ata që dëshirojnë të hapin një dyqan brenda një platforme gjigande siç është Amazoni.

  • Nëse dëshironi të dini më tepër sesi funksionon një dyqan brenda Amazonit ky është Trajnimi i duhur.
  • Nëse dëshiron të kesh të ardhura mujore mbi 500€ atëherë ky është trajnimi i duhur.
  • Nëse do të nisësh një biznes me vetëm 39€ kosto mujore pa asnjë lloj shpenzimi tjetër, ky është trajnimi i duhur;

Trajnimi do të zhvillohet live në platformën e Zoom, dhe do të ketë mentorim 3 mujor, 1 muaj kohëzgjatja e trajnimit që nga krijimi i llogarisë edhe deri në hedhjen e produkteve dhe 2 muaj tjetër mentorim me grupin e Telegramit.

Trajnimi fillon më 11.07.2023

Rezervoni vendin tuaj në:
Email: [email protected]
Tel: +34610987828

Kostoja e trajnimit: 200€

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trajnimi “AMABUSINESS””

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0