Versace Eros Parfum 6.7 oz / 200 mL

Original price was: L19.000,00.Current price is: L14.500,00.

Marka Versace
Formati Liquid
Vëllimi 6.7 Ounce lëngu
Aromë limoni, nenexhik
Karakteristikë e veçantë e qëndrueshme

Rreth këtij artikulli
VERSACE EROS nga Versace 6.7 OZPARFUM SPRAY NEW në kuti për meshkuj

Marka Versace
Formati Liquid
Vëllimi 6.7 Ounce lëngu
Aromë limoni, nenexhik
Karakteristikë e veçantë e qëndrueshme

Rreth këtij artikulli
VERSACE EROS nga Versace 6.7 OZPARFUM SPRAY NEW në kuti për meshkuj

Përshkrim i produktit
6.7 SPRAY OZPARFUM

Detajet e produktit
Përmasat e produktit: 3,94 x 18,9 x 19,69 inç; 12 ons
Numri i modelit të artikullit: ‎300501210-41006
ASIN: B0BBR9LQV3
Renditja e shitësve më të mirë: në Bukuri dhe Kujdes Personal

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Versace Eros Parfum 6.7 oz / 200 mL”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0