KALOSNEP

Original price was: L6.357,00.Current price is: L5.517,00.

Produkt i formuluar per te shfrytezuar avantazhet e cultures mjekesore AYURDEVIC, bazuar ne njohurine e bimeve, e cila aplikohet ne ndergjegjesimin e racinalitetit te fitoterapise modern perendimore.
KALOSNEP me perberesit e tij mund te ndihmoje te permiresoje dhe te normalizoje metabolizmin duke vepruar ne hapat kyce te tij, duke krijuar keshtu kushtet per nje ribalancim te peshes trupore dhe mireqenien ne nivelin fizik. KALOSNEP mund te kontribuoje ne humbjen e peshes dhe mund te ndihmoje ne permiresimin e formes fizike pa hequr dore nga kenaqesia e ushqimit, duke ndihmuar ne mbajtjen nen kontroll te oreksit.Nepermjet veprimit sinergjik te Curcumin – Berberine, Cassia Nomame, Guarana – CoQ10, Emblica officinalis – Ginger and Piperine. KALOSNEP mund gjithashtu te ndihmoje korrigjimin e anomalive te zhvillimit te mases dhjamore dhe mund te jete nje ndihme konkrete per te ribalancuar peshen trupore dhe per te pasur nje produktivitet me te mire fizik.

Produkt i formuluar per te shfrytezuar avantazhet e cultures mjekesore AYURDEVIC, bazuar ne njohurine e bimeve, e cila aplikohet ne ndergjegjesimin e racinalitetit te fitoterapise modern perendimore.
KALOSNEP me perberesit e tij mund te ndihmoje te permiresoje dhe te normalizoje metabolizmin duke vepruar ne hapat kyce te tij, duke krijuar keshtu kushtet per nje ribalancim te peshes trupore dhe mireqenien ne nivelin fizik. KALOSNEP mund te kontribuoje ne humbjen e peshes dhe mund te ndihmoje ne permiresimin e formes fizike pa hequr dore nga kenaqesia e ushqimit, duke ndihmuar ne mbajtjen nen kontroll te oreksit.Nepermjet veprimit sinergjik te Curcumin – Berberine, Cassia Nomame, Guarana – CoQ10, Emblica officinalis – Ginger and Piperine. KALOSNEP mund gjithashtu te ndihmoje korrigjimin e anomalive te zhvillimit te mases dhjamore dhe mund te jete nje ndihme konkrete per te ribalancuar peshen trupore dhe per te pasur nje produktivitet me te mire fizik.
Produktet fitoterapeutike mund te kene rezultate me domethenese nese kombinohen me dieten e duhur ushqimore, nje menyre jetese te shendetshme dhe aktivitet fizik (madje edhe te moderuar).
Permban vetem perberes cilesore te certifikuar, 100% natyrale.

Merrni permbajtjen e nje qese nje ore ose 10 minuta perpara vakteve.
Doza ditore e keshilluar 1-2 qese ne dite.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “KALOSNEP”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0