Shtroje Plazhi me Jastek 180x86cm

Original price was: L1.999,00.Current price is: L999,00.

Përshkrimi

Shtroje Plazhi me Jastek 180 x 86 cm

  • Shtroje kashte per ne plazh
  • Ne dizajn ne ngjyre blu dhe portokalli
  • Se bashku dhe me jastek te fryre per komforditet
  • Ne material te plote per te mos depertuar reren ne pjesen e poshtme

Përshkrimi

Shtroje Plazhi me Jastek 180 x 86 cm

Tapet plazhi ne dizajn me ngjyra

Ne material teper rezistent plastmas

Ne model te thjeshte veror, ne ngjyra nga blu gradient ne portokalli

Vjen me nje jastek ne ngjyre blu per te ofruar komfort gjate qendrimit

Mbyllet me lidhese ne nj cante qe transportohet lehtesisht

Vjen ne material te plote qe nuk lejon depertimin ne rere

Permasat e produktit:

Gjatesia: 180 cm

Gjeresia: 86 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Shtroje Plazhi me Jastek 180x86cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0