Ekspres – illy X7.1 FF I Bardhe

Original price was: L22.000,00.Current price is: L21.800,00.

Përshkrimi

  • Ekspres illy X7.1 FF I Bardhe
  • Sistemi: vetem me kapsula Iperespresso
  • Fuqia: 1200 W – Kaldaja e termobllokut
  • Materiali i depozites alumini
  • Presioni i pompes: 15 bar

Përshkrimi

Ekspres illy X7.1 FF I Bardhe

Vendosni nje kapsule dhe fale sistemit te thjeshte te perdorimit, do te merrni nje ekspres ILLY drejtperdrejt ne

filxhan, pa pasur kontakte me ekspresin, i cili perkthehet ne mirembajtje te zvogeluar. Nje prekje e thjeshte per

nje shfaqje krejt te re. X7, risia me e fundit e linjes FrancisFrancis! Materiali eshte prej plastike dhe metali.

SISTEMI IPERESPRESSO, eshte nje sistem i mbyllur qe perdor kapsula Illy. Nje sistem inovativ kapsulash, krijuar

nga shpikesi i sotem i ekspresit. Para-infuzion dhe emulsion garantojne nje produkt me cilesi te larte: kremoze, me

me shume aromeë dhe ne temperaturen e duhur. Ky sistem bazohet ne perdorimin e kapsulave illy, kapsulave qe

kane nje dhome inteligjente ekstraktimi qe permireson konsistencen dhe shijen e kafese brenda. Kafeja rrjedh

direkt ne filxhan, nuk ka kontakt te drejtperdrejte me pajisjen.

*Per kete model ekspresi mund te perdoren vetem kapsulat e markes illy Caffe

SPECIFIKIMET TEKNIKE:

– Sistemi: vetem me kapsula Iperespresso

– Fuqia: 1200 W – Kaldaja e termobllokut

– Materiali i depozites alumini

– Presioni i pompes: 15 bar

– Sinjalet akustike: kambana e brendshme qe tregon se ekspresori eshte ne funksion,

ose eshte shfaqur nje problem teknik

-Nxjerrja automatike e kafese / Kontrolli i temperatures (per kafe dhe avull) / Tregues renie

/ Program automatik i zbritjes

– Rezervuari i ujit: i ndashem, niveli i ujit mund te shihet , kapaciteti 1.2 litra

 

Specifikat

Markailly
Fuqia ne Watt1200 W

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ekspres – illy X7.1 FF I Bardhe”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0