WebMasterGPT Pro

Original price was: L98.600,00.Current price is: L48.600,00.

Ky trajnim është i përshtatshëm për çdo person që dëshiron të mësojë më shumë për ndërtimin e një faqe website-i si dhe marketingun digjital, pavarësisht nga përvoja e mëparshme. Ai është i përshtatshëm për biznesmenë, marketerë, studentë dhe çdo person tjetër që dëshiron të përmirësojë aftësitë e tij të marketingut digjital dhe ndërtimit të një faqe web-i për një prezencë online profesionale.

Moduli 1: Ndërtimi i faqes tuaj të website me WordPress

Ky modul do të ju mësojë se si të ndërtoni një faqe web-i përmes platformës WordPress. WordPress është nga platformat më të përdorura dhe moderne të ditëve të sotme, që është e lehtë për t’u mësuar dhe përdorur, edhe për ata që nuk kanë përvojë me kodimin. Do të mësoni se si të instaloni dhe konfiguroni WordPress, si të zgjidhni dhe instaloni një themë, si të shtoni përmbajtje dhe si të përdorni plugins për të shtuar funksionalitet në faqen tuaj. Si të përdorni ChatGPT për të optimizuar faqen tuaj të Website.

Pra, kursi i plotë do të fillojë me ndërtimin e faqes tuaj të internetit me WordPress, dhe pastaj do të vazhdojë me mësimin e teknikave të SEO, përdorimin e Google Analytics, për të krijuar dhe menaxhuar fushata email marketing dhe përdorimin e Ads për të rritur vizibilitetin e faqes tuaj të internetit.

Moduli 2: Email Marketing – Mailchimp

Ky modul do të ju mësojë se si të përdorni email marketing për të rritur angazhimin me audiencën dhe se si të rrisni shitjet. Do të mësoni se si të krijoni një listë email, si të krijoni një fushatë email efektive dhe si të matni suksesin e fushatave tuaja. Do të mësoni të përdorni komandat e avancuara të ChatGPT-së për Email Marketing.

Moduli 3: Mësoni SEO Praktikisht

Ky modul do të ju mësojë se si të optimizoni faqen tuaj të webiste-it për motorët e kërkimit. Do të mësoni për faktorët e brendshëm dhe të jashtëm që ndikojnë në renditjen e faqes tuaj, si të përdorni fjalë kyçe dhe si të krijoni lidhje të cilësisë së lartë. Si të përdorni Inteligjencën Artificiale dhe ChatGPT me komandat e avancuara për të përmirësuar SEO,

Moduli 4: Motorët e Kërkimit

Ky modul do të ju mësojë se si të përdorni Google Search Console për të rritur vizibilitetin e faqes tuaj të internetit në motorët e kërkimit. Do të mësoni se si të përdorni raportet dhe të optimizoni faqen tuaj të Website-it në motorët e kërkimit.

Moduli 5: Google Analytics 4

Ky modul do të ju mësojë se si të përdorni Google Analytics 4 për të monitoruar dhe analizuar trafikun e faqes tuaj të internetit. Do të mësoni se si të përcaktoni objektivat tuaja, si të përdorni raportet e Google Analytics dhe si të interpretuar të dhënat.

Moduli 6: Google Ads/Adsense – Monetizimi i Website

Në këtë modul do të mësoni se si të lidhni Website-in me Google Adsense, të bëni kërkesën për monetizim të Website-it, të krijoni reklamat e  duhura me Google Ads, dhe të fitoni kështu të ardhura pasive nga faqja juaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “WebMasterGPT Pro”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0