Workshop HIGH TEKNO

Original price was: L30.000,00.Current price is: L8.600,00.

👉 Në këtë workshop do të mësoni:
1️⃣ Si të përdorni Chat GPT për të krijuar një biznes online. 🌐
2️⃣ Si të aksesoheni për të hapur Microsoft Office 365 falas. 📚
3️⃣ Do të merrni një E-book me strategji biznesi. 📖
4️⃣ Do të mësoni se si të përdorni inteligjencën artificiale në rrjetet sociale dhe komanda të avancuara. 🤖

🎁 Të gjitha këto vlerësohen në çmimin 300 euro, por ju mund t’i merrni për vetëm 89 euro në datën 31 Dhjetor 2023!

👀 Mos e humbni këtë mundësi të jashtëzakonshme! Regjistrohuni tani dhe zhvilloni aftësitë tuaja tekno! 💡

🎁Workshop HIGH TEKNO🎁

🎯Ky worshkop është për të gjithë ju që keni një biznes fizik, online ose që ende nuk keni krijuar biznesin tuaj, ky worshkop është për ty…

✅Teknologjia dhe kryefjala e ditëve të sotme inteligjenca artificiale është pjesë e këtij workshopi.

✅Strategjitë e biznesit, ebook falas janë pjesë e këtij workshopi.

🔔Nxitoni të bëheni pjesë deri më datën 29.11.2023 me vlerë vetëm

💵86€💵

🟢Nga vlera fillestare prej 300€.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Workshop HIGH TEKNO”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0