Pro Tekno

Original price was: L66.800,00.Current price is: L26.800,00.

Informacione Paraprake për Kursin

Cila është përfitimi kryesor nga pjesëmarrja në trajnim?

  • Përfitimi kryesor i pjesëmarrjes në trajnim është aftësimi me njohuri të reja dhe praktike në fushën e teknologjisë. Trajnimi do t’ju ndihmojë të fitoni njohuri të përditësuara dhe aftësi të reja të cilat mund t’i përdorni menjëherë në jetën tuaj profesionale dhe personale. Trajnimi fokusohet në trajtimin e njohurive dhe ndërgjegjësimit teknologjik, dhe jo në marrjen e certifikatave.
Category: Tag:

Trajnimi Pro Tekno është i përshtatshëm për të gjithë ata që janë të interesuar për teknologjinë, qofshin studentë, profesionistë, apo kushdo që dëshiron të përmirësojë njohuritë e tij në këtë fushë.

  1. Njohuri Nga A për të Zh: Trajnimi ofron një rrugëtim të strukturuar dhe gradual për të filluar nga bazat dhe të avancohet në tema më komplekse të teknologjisë dhe përdorimit të saj.
  2. Aftësim Praktik: Përfshirja e detyrave praktike, projekteve, dhe shembujve të aplikueshëm ndihmon pjesëmarrësit të mësojnë si t’i përdorin të reja njohuri në situata reale.
  3. Fokus Në Sigurinë Kibernetike: Trajnimi trajton çështjet e sigurisë kibernetike për të ndihmuar pjesëmarrësit të kuptojnë dhe të parandalojnë rreziqet e mundshme dhe sulmet në rrjet.
  4. Inteligjenca Artificiale në Përdorim: Përveç njohurive bazë të IA-së, trajnimi tregon si të përdorni inteligjencën artificiale për të përmirësuar produktivitetin, përfshirë aplikacionet në punët e përditshme.
  5. Përdorimi i Aplikacioneve dhe Platformave të Njohura: Trajnimi përdor mjete të njohura si Word, Excel, PowerPoint dhe platformat e takimeve virtuale, të ndihmuar nga AI, për të ofruar një përvojë të përdoruesit të njohur.
  6. Krijimi i Projekteve Të Përshtatshme: Pjesëmarrësit krijojnë projekte dhe punime të ndryshme për të përfshirë aftësitë e fituara në teknologji, duke e bërë trajnimin më praktik.
  7. Trajnimi i Orientuar Drejt Aftësive: Këtu nuk është thjesht për të mësuar njohuri – trajnimi synon që pjesëmarrësit të përmirësojnë aftësitë e tyre në përdorimin e teknologjisë në punë dhe jetë personale.
  8. Mentorim dhe Mbështetje: Gjithmonë do të jeni në monitorim dhe mbështetje të vazhdueshme për çështje të ndryshme që lidhen me trajnimin.
  9. Komuniteti dhe Bashkëpunimi: Pjesëmarrja në trajnim ndihmon në krijimin e një komuniteti të të njëjtit mendim, ku mund të ndajnë njohuritë dhe përvojat.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pro Tekno”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× Kontaktoni ne Whatsapp
0